Kje naj sploh začnemo?

Toliko stvari se nam je zgodilo v tem mesecu, pa sploh še nismo pri koncu. V spodnji galeriji slik vam prikažemo naše pestro dogajanje.

Uživajte v ogledu.

V začetku meseca smo se udeležili predstavitve knjige v šolski knjižnici. Pisateljica Anamarija Meglič, nam je na zanimiv način predstavila svojo knjigo z naslovom: “Teta Zima”.

Da bi si v našem medvedjem brlogu pričarali čimbolj praznično vzdušje, smo k nam povabili starše, ki so nam pomagali pri okrasitvi. Imeli smo čudovito popoldne.

Naslednji dan pa smo v igralnici postavili tudi bleščečo smrečico.

Tako, igralnica je bila okrašena… vendar nam je nekaj manjkalo. Dolgo smo razmišljali kaj, a smo na koncu le ugotovili. Manjkal nam je vonj po praznikih. In kako si ga pričarati? Ja s peko piškotov, kako pa drugače.

In smo šli v akcijo…

Mmmm, kako je vse dišalo in kako so bili slastni.

Naše dopoldneve so popestrili tudi starši s svojimi obiski. Prva nas je obiskala Lilina mama in skupaj z nami pripravila slastne čokoladne kroglice.

Obiskala nas je tudi Mihova mama, s katero smo ustvarjali čudovite papirnate okraske.

Kot zadnja pa je k nam z gibalno-družabnimi igrami prišla tudi Ellina mamica.

Ker se v naši skupini radi smejemo in smeh delimo tudi med ostale, smo se odločili da izdelamo voščilnice in jih razdelimo ljudem po ulicah Kobarida.

Ljudem smo pričarali nasmeh na obraz in veliko dobre volje. Bili smo zelo veseli, da so naše voščilnice požele toliko pozitivnih odzivov.

Imeli smo res lep in čaroben december. Zagotovo nas v teh dneh čaka še kaj lepega in čarobnega.

Tudi vsem vam želimo veliko čarovnije ob koncu letošnjega leta, naslednje leto pa naj bo nagajivo, nasmejano in razigrano!

Vzgojiteljici Tina in Nataša ter vsi Medvedki.

(Skupno 214 obiskov, današnjih obiskov 1)